SASTOJCI
BISKVIT OD AJVARA
• 2 žlici brašno
• 2 žlici ulje
• 2 žlici ajvar
• 2 jaja
• 1 žličica pecilni prašak
• 2 žlici kiselo vrhnje, noževu konicu soli
BISKVIT OD BLITVE
• 2 žlici brašno
• 2 žlici ulje
• 1 žlica blitve
• 2 jaja
• 1 žličica pecilni prašak
• 2 žlici kiselo vrhnje, noževu konicu soli
BISKVIT OD FETA SIRA
• 2 žlici ulje
• 2 žlici feta sira
• 2 jaja
• 1 žličica pecilni prašak
• 2 žlici kiselo vrhnje
• 2 žlici brašno
• noževu konicu soli
PRIPREMA
Biskvit od ajvara
Žumanjke i beljanke odvojiti. Iz Bjeljanka napraviti čvrsti snjeg.
Žumanjke i ostale sestavine izmješati i na kraju lagano umješati snjeg od bjeljanka.
Isto napraviti i sa pripremo biskvita od blitve i feta sira. Ja sam svih 6 bjeljanka skupa izmiksala i podjelila na 3 djele.
Na pekač dati peki papir. Masu za sve tri biskvite istresti i poravnati.
Peči na 170 C oko 15 minuta.
Pečeni biskvit prevrnuti na kuhinjsko krpo i zaviti u ralado. Pustiti da se ohladi.
Filovala sam je sa francuskom salatom, u koju sam dala 1 vrečicu želatine.
Izvor: http://www.coolinarika.com/
Tuesday, September 1, 2015
TROBOJNA ROLADA
2:01 PM
No comments
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment