SASTOJCI
Pola kilograma pilćeg belog mesa,
2 manje izrendane tikvice,
2 do 3 mlada luka,
3 do 4 kašičce sitno iseckanog korijandera,
1 čen luka,
1 kašičica soli,
pola kašičice bibera,
maslinovo ulje
X
PRIPREMA:
Piletinu, tikvice, luk, korijander, beli luk, so i biber iseckajte jako sitno i pomešajte u činiji. Smesa bi trebala da sadrži dosta vode koju otpuštaju tikvice. Napravite kuglice ili mini pljeskavice od smese koju ste dobili.
Zagrejete malo ulja na srednjoj vatri.
Polako spustite kuglice u tiganj i pecite oko 20 minuta. Okrenite nekoliko puta tako da se isapeče svaka strana i držite na vatri sve sok ne dok ne budu porumenele na sredini.
http://zena.blic.rs
Tuesday, September 29, 2015
PILEĆE ČUFTICE TAKO UKUSNE DA ĆETE IH POŽELJETI SVAKI DAN
2:42 PM
No comments
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment