Sastojci
4 banane
4 žlice limunova soka
4 žličice Meda bagrem Podravka
100 g ananasa iz Kompota light Podravka
Priprema
1.
Banane ogulite, uzdužno ih prepolovite i nakapajte limunovim sokom.
2.
Svaku bananu stavite na aluminijsku foliju, izrezanu u obliku kvadrata.
3.
Banane prelijte medom, a na svaku foliju stavite četvrtinu količine ananasa iz kompota.
4.
Aluminijske folije preklopite, a rubove dobro zatvorite sa svih strana.
5.
Pecite u pećnici zagrijanoj na 220°C oko 7 minuta.
Posluživanje
Tople banane poslužite s kuglicom sladoleda.
Savjet
Banane pecite dok se aluminijska folija ne napuhne.
www.:coolinarika.com
Friday, September 18, 2015
Banana desert
3:20 PM
No comments
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment