Tuesday, July 7, 2015

SPOLJA HRSKAV,A IZNUTRA MEK I SOČAN KROMPIR IZ PEĆNICE

Krumpir iz pećnice



Ovo jednostavno jelo od krumpira možete pripremiti za dana kada pokušavate biti na dijeti, kad niste “od jela” ili ste, recimo, u selidbi – samostalno ili kao prilog.
Sastojci

1 kg krumpira
1 žlica Vegete Twist za krumpir
5 žlica ulja
Priprema

1.
Krumpir ogulite, operite i narežite ga na kriške. Pospite ga Vegetom Twist krumpir i promiješajte.
2.
Stavite ga u vatrostalnu posudu, dodajte ulje, a posudu prekrijte alufolijom. Pecite krumpir u pećnici na temperaturi 180-200°C oko 20 minuta.
3.
Nakon toga maknite foliju i pecite još 20 minuta dok se krumpir ne zarumeni.
Posluživanje



Krumpir iz pećnice poslužite uz razna pečenja i ribe.
Savjet

Ako želite da vam krumpir bude sočniji, umiješajte luk narezan na kolutiće.



www.coolinarika.com

0 comments:

Post a Comment