Tuesday, July 14, 2015

FASCINANTNO – PRIRODNI RECEPT KINESKOG TRAVARA KOJI LIJEČI RAK





Japanski glazbenik Mike Seto navodno je uz pomoć ovog napitka izliječio rak pluća.

Recept za ovaj prirodni lijek se već nekoliko godina širi internetom, naravno uglavnom na stranicama koje se bave alternativnom medicinom.

Gospodin Seto je navodno nakon samo 3 mjeseca konzumiranja napitka povratio dobro zdravlje a recept je, kako je naveo, dobio od čuvenog travara iz Kine. Recept za pripremu lijeka nije nimalo kompliciran. Za ovaj lijek trebaju vam organski uzgojene mrkva, cikla i jabuka.



Operite spomenuto voće i povrće skupa sa korom te ih isjeckajte, a zatim pomiješajte i sve skupa stavite u sokovnik. Radi boljeg ukusa možete dodati i malo limuna.

Napitak treba odmah konzumirati, ujutro prije doručka, na prazan stomak, a navodno ovaj napitak može pomoći i ako želite izgubiti koji kilogram. Također, ova kombinacija će ojačati vaš imunološki sistem.

Kada je riječ o tretmanu odnosno liječenju raka, napitak navodno sprječava rast novih kancerogenih stanica i sprječava brzi rast onih već postojećih.

Napitak je, dobar i za jetru, bubrege te liječenje bolesti pankreasa. Također, ovaj napitak je jako dobra prevencija visokog krvnog tlaka i bolesti srca i krvnih žila. On jača pluća, vid, te poboljšava oporavak mišića nakon fizičkog napora. Narodni lijek iz Kine možete koristiti i za liječenje infekcija grla i otklanjanje lošeg zadaha, za uklanjanje bubuljica te liječenje alergijskog rhinitisa, piše kakolijeciti.com.

0 comments:

Post a Comment