....meke i lagane….poput najljepse snjezne pahulje…nestanu za tren…i ostavljaju za sobom jedno divno sjecanje….tog posebnog trenutka….
SASTOJCI
SMJESA
250-300 ml vrhnja za slag
2 paketica ucvrscivaca za slag
1 vanil secer
150-200 g finog sitnog kokosa
100g bijele čokolade
po zelji malo secera u prahu
po želji bademi
PRIPREMA
U vrhnje staviti ucvrscivac i napraviti mikserom cvrsti slag, dodati vanil secer i kokos
Čokoladu otopiti s 2 žlice vrhnja i lagano umiješati u šlag. Sve lagano rucno promijesati.
Ako netko voli jos sladje moze se dodati secera u prahu li povećati kolićinu čokolade.
Smjesu staviti oko 30 minuta u frizider, zatim malom zlicom vaditi smjesu na dlanove posute kokosom i oblikovati vase pahulje. Po želji u sredinu utisnuti badem.
http://www.coolinarika.com/
Monday, June 22, 2015
LAGANE RAFAELO PAHULJE
6:18 AM
No comments
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment