Sastojci
Za biskvit:
1 Čokoladni muffins Dolcela
1 jaje
100 ml ulja
150 ml vode
Za nadjev:
200 g Lino lade milk
Za glazuru:
350 ml slatkog vrhnja
275 g čokolade za kuhanje
Kakao mrvice Dolcela
Šareni mix Dolcela
Krispi kuglice Dolcela
Priprema
1.
Mješavini za muffine dodajte jaje, ulje, vodu i električnom miješalicom miješajte 3-4 minute.
2.
U dva kalupa za muffine stavite papirnate košarice i u svaku uspite po žlicu pripremljene mješavine, a na nju na sredinu položite po 1 žličicu Lino lade milk.
3.
Pecite ih 20 minuta na 200 °C, zatim izvadite iz pećnice i pustite da se ohlade.
4.
Slatko vrhnje zagrijte na vatri, dodajte čokoladu za kuhanje i miješajte dok se ne otopi.
5.
Rastopljenom čokoladom prelijte pečene muffine skoro da samog ruba košarice. Pustite da se malo ohlade i stavite ih u hladnjak do posluživanja.
Posluživanje
Izvadite iz hladnjaka i poslužite.
Savjet
Košarice možete dodatno ukrasiti pripremljenim jestivim ukrasima ili jednostavno pripremite Šlag hit i ukrasite po želji.
0 comments:
Post a Comment