Sastojci
200 grama Oštrog brašna Podravka
300 grama Glatkog brašna Podravka
pol vrećice Prašak za pecivo Docela
1 vrećica Vanilin šećera Dolcela
100 grama Kokosa
200 grama Šećera kristal
250 grama Margarina
4 - 5 velikih žlica Mlijeka
šećer u prahu Dolcela
2 jaja
Priprema
1.
U posudu izmješati sve suhe sastojke. Dodati jaja i omekšali margarin. Umijesiti tijesto. Na kraju dodati mlijeko po potrebi (ovisno o veličini jaja). Meni je trebalo 5 velikih žlica mlijeka. Formirati tijesto.
2.
Tijesto staviti u hladnjak na 1 sat.
3.
Od tijesta praviti roščiće. Složiti ih u tepsiju koja je oblažena papirom za pečenje.
4.
Roščiće staviti u rolu na 180 stupnjeva oko 8-10 minuta.
Moraju ostati bijeli. Ohlađene posuti šećerom u prahu.
Sunday, December 20, 2015
Roščići od kokosa
12:58 PM
No comments
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment