Saturday, August 22, 2015

RECEPT KOJI POKUPIO NAJVIŠE SIMPATIJA NA NETU: PUNJENI ŠAMPINJONI






Jako ukusno i brzo jelo…
Sastojci:

    400 gr svežih šampinjona
    1 glavica crna luka
    3 čena bela luka
    2 kašike kisele pavlake
    1 kašika seckana peršuna
    100 gr kačkavalja
    ulje, so, mleveni biber
Priprema:



Šampinjone oprati, te odvojiti od drške.Drške sitno iseckati. Na malo ulja propržiti sitno seckan crni luk, beli luk i seckane drške šampinjona. Pržiti dok voda ispari, dodati seckan peršun, so i mleveni biber. Dodati kiselu pavlaku i sve izmešati.

Šeširiće šampinjona poređati u posudu podmazanu uljem. Masom puniti šampinjone. Kačkavalj izrendati i staviti preko šampinjona. Peći na 200 C, dok ne dobiju zlatno žutu boju.


Izvor: www.coolinarika.com

0 comments:

Post a Comment