Jako ukusno i brzo jelo…
Sastojci:
400 gr svežih šampinjona
1 glavica crna luka
3 čena bela luka
2 kašike kisele pavlake
1 kašika seckana peršuna
100 gr kačkavalja
ulje, so, mleveni biber
Priprema:
Šampinjone oprati, te odvojiti od drške.Drške sitno iseckati. Na malo ulja propržiti sitno seckan crni luk, beli luk i seckane drške šampinjona. Pržiti dok voda ispari, dodati seckan peršun, so i mleveni biber. Dodati kiselu pavlaku i sve izmešati.
Šeširiće šampinjona poređati u posudu podmazanu uljem. Masom puniti šampinjone. Kačkavalj izrendati i staviti preko šampinjona. Peći na 200 C, dok ne dobiju zlatno žutu boju.
Izvor: www.coolinarika.com
Saturday, August 22, 2015
RECEPT KOJI POKUPIO NAJVIŠE SIMPATIJA NA NETU: PUNJENI ŠAMPINJONI
5:10 PM
No comments
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment