Thursday, August 27, 2015

ČUDO-PASTA ZA ČIŠĆENJE ZAGORELE MASNOĆE SA SUDOVA: Nezamjenljiva u vašoj kuhinji!







Zagorela masnoća na sudovima je neizbežna  pojava, i njeno otklanjanje , čak i uz pomoć skupih sredstava, nije uvek lako. Međutim, postoji jedan provereni recept za ovakve slučajeve. Samo dva sastojka potrebno je za pripremu ove čudo-paste.
Osim zagorele masnoće na sudovima, njom možete čistiti apsolutno sve u vašoj kuhinji – šporet, rernu, šerpe, lonce od nerđajućeg čelika, čak i bele ručke na šporetu.

Ova domaća pasta je apsolutno bezbedna, i priprema se za samo nekoliko sekundi. Recept je vrlo jednostavan. Jer, sve što je genijalno, zapravo je veoma jednostavno i dostupno, na dohvat ruke.
Pasta za čišćenje. Recept:
Za njenu pripremu biće potrebna soda bikarbona i 3%-ni hidrogen (prodaje se u svim apotekama).
U činiju stavite 1/4 čaše sode bikarbone i dodajete hidrogen. Mešajte. Dodajete toliko, da biste dobili homogenu smesu – pastu. To je to. Veoma je jednostavno, ali dobili ste zaista moćno sredstvo u borbi protiv zagorele masnoće i prljavštine.
Kako se koristi.
Ako želite oribati zagorelu masnoću sa šerpe, tiganja ili tepsije – samo nanesite pastu na problematičnu površinu, i ostavite da odstoji 30-ak minuta. Nakon toga isperite koru koja se stvorila, a zajedno sa njom i zagorelu masnoću. Nema više potrebe za struganjem!



Loncima i šerpama od nerđajućeg čelika, ova pasta vraća prvobitan sjaj. Nanesite pastu sunđerom i dobro očistite. Isperite. Lako!
Ovom pastom možete čistiti šporet, rernu, pa čak i bele ručke na šporetu. Nanesite manju količinu paste na sunđer ili staru četkicu za zube, i istrljajte. I to je to!
Probajte očistiti sa njom pločice u kuhinji ili kupatilu, slavine, lavabo, vrata od tuš-kabine.
Bićete zadovoljni. Brzo, jednostavno i bezbedno!
Savet: u apoteci potražite veće pakovanje hidrogena, jeftinije je i uvek će vam biti od koristi u domaćinstvu.
Pomoću hidrogena možete napraviti domaći odstranjivač fleka, ukloniti žute mrlje od znoja sa odeće, izbeliti zube.


www.uspesnazena.com

0 comments:

Post a Comment