Sastojci:
desetak kriški suvog hleba
100 g kajmaka
1 jaje
1 kašika tvrdog sira
1 Donkafe šolja mleka (oko 2 dcl)
100 g kulena
300 g mocarele
kečap
origano, so, biber
Priprema:
Tepsiju podmazati uljem i složiti kriške hleba, tako da se popune sve eventualne praznine. U sud razbiti jaje, pa dodati kajmak, mleko, sir, so. Sve umutiti i preliti preko hleba. Krugove kulena složiti na picu. Mocarelu deblje iseći, pa staviti na picu.
Od gore posuti origanom i biberom, pa našarati kečapom. Ostaviti pola sata da hleb upije sastojke, pa peći na 220°C oko 20 minuta.
Izvor: www.kuvajmo-blogovski.com
Tuesday, August 25, 2015
KAJMAK PIZZA SA STARIM HLJEBOM
3:08 PM
No comments
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment