Sunday, August 30, 2015

KESKUL- TURSKI DESER KOJI PODSEĆA NA RAFAELO GOTOV ZA 15 MINUTA






Brzo se napravi a jos brze se pojede.. Recept sam dobila,i odmah isprobala. Ukusom podseca na Rafaello kuglice..
Sastojci

Potrebno za Dezert:

5 dl. hladnog mlijeka
40 g. kokosa
60 g. brasna
80 g. secera
1 kesica vanilin secera

1 kasika maslaca.



Za posipanje:

– malo sijeckanih nesoljenih pistaca ili sjec.pecenih ljesnjaka i malo kokosa.
Priprema

U malo vecu serpu stavite hladno mleko,kokos,secer,vanilin secer,lagano sipajte brasno i sve dobro umutite zicom.Sve zajedno stavite na sporet da provri mesajuci.Kad provri dodajte maslac i mesajte da se otopi.
Sklonite,i sipajte u 4 manje posudice
(zapremine 1,5 dl).
Svaku prekrijte providnom folijom i ohladite par sati u frizideru.
Pospite sa sitno sijeckanim nesoljenim pistacima ili sa sitno sjeckanim pecenim ljesnjacima i sa malo kokosa.



www.coolinarika.com

0 comments:

Post a Comment