Thursday, September 10, 2015

PUNJENI ŠARENI KRUH






Potrebno:

    1 kruh francuz
    kuhana jaja (ja stavim 2-3)
    nasjeckani kiseli krastavci (pola tegle)
    šunka nasjeckana (oko 20 dag)


      50 dag svježeg sira
    vrećica majoneze
    limenka kukuruza
    sol po potrebi

Priprema:


    Kruh francuz prerezati po pola i izdubiti.
    U većoj posudi pomiješati izdubljenu sredinu kruha, te dodati jo sredinu starog kruha (vrsta po želji), otprilike pola okruglog kruha.


        Kuhana jaja, krastavce i šunku sitno nasjeckati, pa sve dodati u posudu sa kruhom. Dodati i sve ostale sastojke, dobro promiješati u sjediniti u kompaktnu masu, začiniti po želji pa tom smjesom puniti izdubljeni kruh.
    Zamotati ga u foliju i pospremiti u hladnjak do posluživanja (može i večer prije).
    Rezati prije posluživanja.
Ovakav punjeni kruh možete poslužiti kao male zalogaje uz ugodno druženje, možete servirati na šarenim tanjurićima ako je dječji rođendan u pitanju, a možete ga i iskoristiti i kao lagani ručak uz neki umak ili sasvim konkretnu večeru

0 comments:

Post a Comment