Evo još jednog rešenja kako da napravite ukusan i, u najavi, omiljeni obrok, ako u kući imate malo bajatog hleba. Svi volimo sendviče, a još ako su topli i preko njih preliva omiljeni sir, teško da bismo poželeli nešto više.
Dok su vrući, sami po sebi su dovoljni. Ako ih jedete hladne idealni su uz čašu jogurta.
Potrebni sastojci:
nekoliko kriški bajatog hleba
isto toliko parčadi tanko rezane omiljene šunke
domaći kečap ili paradajz pire
nekoliko mariniranih šampinjona
kačkavalj ili sir koji se lako topi
malo origana
margarin za mazanje
Priprema:
Broj sendviča i kolicina sastojaka zavise od broja osoba, kao i od Vašeg ukusa, npr. neko voli kada mu sendvič ima više šampinjona, a neko ih ne stavlja uopšte.
Za sendviče Vam je potreban čevrtast pleh. Rernu uključite na 250 ̊C.
Svaku krišku hleba dobro premažite margarinom i ređajte ih u pleh tako da strana sa margarinom bude donja strana sendviča.
Topli sendviči - namažite margarin na hleb
Topli sendviči - poređajte hleb u pleh
Zatim, preko svakog parčeta hleba premažite željenu količinu domaćeg kečapa (dovoljna je jedna ravna kašika). Preko pospite malo origana. Zatim stavite parče šunke, a preko nje nekoliko komadića seckanih šampinjona. Na kraju na kupno izrendajte kačkavalj i željenu količinu rasporedite preko sendviča.
Topli sendviči - stavite paradajz i šunku
Topli sendviči - pospite rendanim kačkavaljem
Stavite da se peku. Gotovi su kada se sir otopi ili malo porumeni.
Topli sendviči - poslužite toplo
Izvor: skuvajme.com
Monday, May 25, 2015
NAJBOLJI TOPLI SENDVIČI IDEALNI ZA BRZI DORUČAK
8:34 AM
No comments
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment